آخرین اطلاعیه‌ها

اعلام واجدین شرایط متقاضیان خوابگاه سال تحصیلی 95-94

قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در سال تحصیلی 95-94 که در مهلت مقرر نسبت به تکمیل درخواست خوابگاه از طریق گلستان و فرم هم اتاقی اقدام نموده اند.

ضمن آرزوی موفقیت در امتحانات پایان ترم ، بدینوسیله اسامی دانشجویان واجد شرایط واگذاری خوابگاه جهت سال تحصیلی95-94 که بموقع درخواست خوابگاه و فرم هم اتاقی را تکمیل نموده اند با ذکر خوابگاه و اتاق واگذاری در وب سایت معاونت دانشجویی به آدرس http://std.yazd.ac.ir و نیز وب سایت دانشگاه به آدرس https://www.yazd.ac.ir اعلام می گردد.
ضمناً توجه دانشجویان عزیز به نکات ذیل جلب می نماید :
۱- دانشجویانی که اسامی آنان اعلام نگردیده واجد شرایط و یا در اولویت واگذاری نبوده و ضرورت دارد پیش بینی لازم درخصوص محل اسکان در سال تحصیلی اینده داشته باشند.
۲- اختصاص خوابگاه و اتاق براساس ظرفیت ها و محدودیت ها و حتی المقدور نظرات دانشجویان صورت گرفته و در این مرحله غیر قابل تغییر است.
ضمناً دانشجویانی که درخواست تجدید نظر خوابگاه و اتاق واگذاری را دارند می توانند حداکثر تا 5تیرماه با مراجعه به مدیریت خوابگاه نسبت به تکمیل فرم درخواست تجدید نظر اقدام نمایند. بدیهی است درخواست های فوق مجدداً بررسی و حداکثر تا شروع سال تحصیلی اینده ، تغییرات احتمالی اعمال خواهد شد.
۳- دانشجویان متقاضی سنوات گذشته (ترم ۹ کارشناسی و دکتری و بعد ازان ، ترم ۵ کارشناسی ارشد و بعد از آن) و بومی روزانه استان یزد (دارای فاصله کمتر از ۱۰۰ کیلومترتا دانشگاه) در مرحله دوم ( نیمه اول مهر ماه ) و پس از واگذاری خوابگاه به دانشجویان جدیدالورود در صورت وجود فضای مازاد ، خوابگاه واگذار خواهد شد.
ضمناً با توجه به محدودیت فضای خوابگاهی ، امکان واگذاری خوابگاه به این دسته از دانشجویان اندک است.
۴- با توجه به اینکه خوابگاه به دانشجویانی که درنیمسال اول سال تحصیلی 95-94 واحد اخذ نموده اند واگذار می گردد ، چنانچه مشخص گردد دانشجویی ثبت نام آموزشی نکرده است ، از ادامه سکونت وی جلوگیری و هزینه اسکان مسترد نخواهد شد.

پرداخت اجاره بهای خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 و بدهی معوق:
۱-پرداخت اجاره خوابگاه :
براساس بخشنامه صندوق رفاه دانشجویان ، کلیه دانشجویان ملزم به پرداخت اجاره بهای خوابگاه در ابتدای ترم می باشند. بدیهی است میزان اجاره بهای خوابگاه نیمسال اول ، پس از اعلام صندوق رفاه دانشجویان در وب سایت مربوطه به اطلاع دانشجویان عزیز خواهد رسید که لازم است در ابتدای ترم پرداخت نمایند.
تذکر : جهت پرداخت اجاره بهای خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 از طریق سیستم گلستان و از مسیر زیر لازم است ترم پرداخت به 3941 اصلاح شود.
۲- پرداخت بدهی معوق:
کلیه دانشجویانی که بدهی معوق دارند لازم است با مراجعه به سایت گلستان از مسیر زیر نسبت به پرداخت آن قبل از شروع سال تحصیلی 95-94  اقدام نمایید. بدیهی است از واگذاری خوابگاه به دانشجویانی که بدهی معوق دارند خودداری می گردد.
نحوه ی پرداخت : پرداخت الکترونیکی از مسیر زیر : سیستم گلستان - دانشجویی - خوابگاه - پرداخت و تسویه حساب - پرداخت الکترونیکی بابت خوابگاه – اصلاح ترم پرداخت (ترمی که در خوابگاه ساکن هستید) – وارد نمودن شماره دانشجویی – جستجو - دلیل پرداخت (پرداخت بابت اجاره بهای خوابگاه)- مشاهده وضعیت بدهی ها و پرداختها – مانده بدهی نهایی (و یا بدهی هر ترم) – وارد نمودن مبلغ مورد نظر پرداختی - کلیک آرم بانک و ادامه تراکنش بانکی
تذکر مهم : چنانچه دانشجویی بدهی معوق خود را حداکثر تا شروع سال تحصیلی جدید تسویه حساب ننماید، از تحویل اتاق خودداری و به سایر متقاضیان واگذار می گردد.
امور دانشجویی

لیست خوابگاه برادران۹۴