خبر معاون اداری مالی درباره پرداخت بن کارمندان و افطاری هیأت علمی

معاون اداری و مالی دانشگاه از اختصاص بن غیرنقدی یک میلیون ریالی به کلیه کارمندان در ماه مبارک رمضان و همچنین برگزاری ضیافت افطاری ویژه اعضای هیأت علمی و خانواده های آنان در این ماه خبر داد.

دکتر جواد غلام نژاد با اعلام این خبر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه همکاران در این ماه مبارک، افزود: کلیه کارمندان این دانشگاه اعم از رسمی، پیمانی و قرارداد کار معین می توانند با مراجعه به مرکز خرید سپنتا واقع در بلوار باهنر روبروی خیابان آذریزدی و یا فروشگاه شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه واقع در خیابان استاد احمد آرام، بن رمضان خود را دریافت کنند.

وی همچنین از اعضای هیأت علمی و خانواده های آنان دعوت کرد در ضیافت افطاری که شامگاه پنجشنبه یازدهم تیرماه جاری همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا در این دانشگاه برگزار می شود، شرکت کنند.